Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De spända ansiktsuttryckens tid

Vi lever i en orolig tid

vilket avspeglas

i människors spända ansiktsuttryck

och visar på stor oro och brist på glädje




Övriga genrer av Valter Örn VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-16 11:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som belyser hur vi påverkas av allt det negativa både här och i världen i övrigt!
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP