Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad i dess andedräkt!

På dagar som dessa, är dagarna vita, som nyfallen snö.
Jag är vit, som på nyfallen snö, den ängel som lägger sig ner och viftar med vingarna, som är ett alias för armarna!

På dagar som dessa, är dagarna svarta, som något , som inte existerar i naturen.
Onaturligt.
Eller onaturligt Bra.
Ba.
Som man säger i Kalmar,
Som i Bara!

Men det är inte Bara, som jag beskriver det, som jag önskar att det vore!
Det är ett helvete, utan dess nåde, säger man.
Fastän dess nåde är jag!
Idag kom känslan före tanken, och så kändes det.
Att vara fångad i en orkan.
Som lever inuti dess andedräkt.
The Beast!




Bunden vers av Mim
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-16 13:38



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Jag upplever dig mer poetisk nu
2019-01-16

  danne //
fint och uppfriskande på någotsätt här inne i mig när jag läser dina tankar hör!
Tack Mim

2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Mim