Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man önskar att det fanns en återställnings-knapp

När jag såg himmelen så blå
tycktes dagen liksom gå på tå
Man har så mycket inom sig i sitt hjärta
det vill ut ibland denna obarmhärtiga smärta
Man riktigt känner hur det värkar i alla
kärleksvippar,man blir varm och kall
Man önskar att det fanns en återställnings-knapp

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-16 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj