Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval

 

 

jag valde aldrig att födas till denna världen 

tvingades ändå ut på den långa färden

 

illa förberedd med ett barns oskyldiga sinne

allt som hände etsades fast i mitt minne 

 

mången gång jag förtvivlan kände

inom känslorna så hårt brände

 

varför ska just jag så hårt prövas

varför kan inte känslorna bedövas

 

idag jag förundrat ser på mitt liv

jag har ett helt annat driv

 

borta är flickans tårar

hon går mot nya vårar

 

med lätta steg hon vandrar

ingen henne längre klandrar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-16 15:25



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Fint!
Tänk att det blev bra, trots allt, livet.
2019-01-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka ord! Livet kan förändras till det bättre, trots allt.
2019-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om liv i förändring, från mörker till ljus!
2019-01-16

  Bodingen VIP
Klokt och insiktsfullt
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP