Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(att läsa till Raga Darbari) https://open.spotify.com/track/5U1ShIvylPDoXdcGV3rCtc?si=nR4ggaxvTgWaerbMHCYkUA


Fasförskjuten med Hariprasad Chaurasia

Jag har inte bott så ofta
med mig själv

De tider jag gjort det
har det varit ett evigt chackrande

Jag hade så annorlunda vanor,
så olika behov,
olika idéer
om hur jag skulle leva

och jag kom helt enkelt inte överens
med mig

Jag var i ofas; fasförskjuten

Jag övergav mig
av krass nödvändighet

men stötte på mig igen
i ett stort skyltfönster i Luleå
några månader därefter

och bestämde mig
för att ge mig en ny chans
vilket jag snart fick ångra:

Jag hade inte ändrat mig ett spår!

Jag var dock för trött
att genast bryta upp från mig igen,
så nu går jag här och nöter
på mig,

förmodligen tills döden skiljer mig åt




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-16 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP