Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otjänlig föda

Musklernas pytonormar
kramar musten ur mig

Senornas binnikemaskar ringlar
nerför extermiteterna

Tankarna pinglar ohörda / oerhörda
i kraniets förslutning

Ingen av mig lyssnar,
alla hör:

Sovrums-Ingvar
Skidspårs-Loco
Knull-Helge
Skitibraxan-Nordin

Skelettet häver sig
i oreda
genom oresonligheten

Köttet är otjänligt
för varje småstadskannibal,
bortskämd med nattvardens heliga vävnad
och blod;
den för eder utgjutna och utgivna gudakroppen
i människohamn

En rå kropp
på inemot 70 år
ratas t.o.m. på Tokholmens här- och därbärgen




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-16 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP