Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att ge sig hän till glädjen i musiken och gemenskapen i en enda stor familj


Dansen den glada

Han dansade leendes runt

ögonen var stängda och

hjärnan var full med strunt

 

Folk skrattade och var glada

de sjöng och klappade takt

musiken kom från den rödaste lada

 

Vilse i vinden 

for tonerna fram

Bomm-bimm och ett BAM

Ett älskande par stod i linden

 

Trummorna höll takten

blommar i kvinnornas hår

de som var gladast hade makten

här och var vilade en hand på ett lår

 

Tillsammans som ett 

och återigen tillsammans

musikerna spelade återigen rätt

och alla var glada tillsammans




Fri vers (Fri form) av Ett rött troll
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-16 16:24



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Stampar takten trampar takten krampar takten.

Attacktakten krossar allt och alla !

2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ett rött troll
Ett rött troll