Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gå på....gå på...gå på...


Min väg....den enda...

En stig så lång och full av hårda rötter......

Den trampas av så många ömma fötter....

Det var min väg - tills nu!

Finns det en banad motorväg? Byggd av mjuka händer.....

Där man kan gå och skona fötter, knän och tänder?

Jag väntar men så rätt du har - tiden rinner bort

och orken som finns finns kvar....är inte lång men kort...

"Och ändå socker i botten - galet men det vill jag tro
En plats för drömmens ork...att leva, älska bo..

Och sen helt plötsligt
till det hela slutar....

Och det röda ljuset tutar..




Prosa av knallhatten
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-16 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knallhatten