Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vilja saker men inte kunna pga sjukdom


Inte alltid lätt.

Att vara ett litet troll är inte alltid lätt.

Kravet om att alltid behöva göra rätt.

Ibland blir inte saker som man tänkt.

Och av sjukdom har jag nu blivit sänkt.




Fri vers (Fri form) av Ett rött troll
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-16 16:32



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Ett rätt rött trumtroll !
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ett rött troll
Ett rött troll