Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntan.....man hoppas och drömmer...


Minnen från tankar våren 2015 - ännu ett brev från Göran

Den 18 maj……2015
Jag som var han - det var som i går
Allt var en dröm....men han visste det.

Han väntade på en tidig vår.....
Det gjorde ont..ett blödande sår och så mycket nerver stod i hans väg
Det grämde, det sved..han blev så seg
Just som en aktör i kulisserna
Allt var en dröm---men han visste det.

Jag vet att "du vars namn är spring.....väntar på solen, väntar på ropet "sing"

Så stod det i manus, han skrev det med sång
Jag såg dig en fråmling...."en saga, "det var en gång" om den främling du är....
ändå en vän och du var här....

Men allt var en dröm....och vi visste det
Men ändå man hoppas....en liten tid i livets makabra blodiga strid...vi hinner med det...om bara vi vill
Vi skall bli kära, älska...leva för att dö...likt vårens blommor…




Prosa av knallhatten
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-16 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knallhatten