Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SNART ÄR DET VÅR!

snart är det vår!

ingen tid nu för sordin

snart är det vår

i den svenska monarkin!

jubla av fröjd

eller fäll en sorgens tår

hur du än beter dig -

snart så är det vår!

 

LARZ GUSTAFSSON 16/1 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2019-01-16 16:55



Bookmark and Share


  objekt3
Gustav den tredje och hans blandade vildhavre slutar aldrig ge blåklint och vallmo
2019-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Jag längtar efter våren
värme och ljus
fågelkvitter i snåren
härliga dagar utomhus
2019-01-16

  Elaine.S VIP
Snart är det vår, härligt att tänka på.
2019-01-16

    ej medlem längre
Skön tanke mitt i vintereländet!
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP