Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I ETT ENPARTISYSTEM

i ett enpartisystem

har vi löst ett visst problem

där har käbblet tagit slut

det har dragits av, som RUT

enpartisystemet är

bästa lösningen just här

här är vår "demokrati"

ändå enbart en chimär

 

man kan faktiskt få eksem

av vårt flerpartisystem

det ska dras i långbänk jämt

som ett föga lustigt skämt

enpartisystemets stat

producerar resultat

detta är ett kort poem

om just enpartisystem

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/1 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2019-01-16 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP