Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Sen tog luften slut – igen.

''Are you gonna fight for me?
Die for me?
Live and breathe for me?
Do you care for me?''
Kelly Clarkson- Walk away.

 

Jag kommer ihåg allt.
Hur vi stod i köket och du öppnade dig.
Berättade för mig hur svårt livet var.
Hur du hade sagt upp dig från jobbet, men att det inte var någon fara för du hade redan ett nytt.

Jag kommer ihåg allt.
Hur du satt i soffan, nästan i fosterställning och pratade med mig.
Nästan viskade, hur livet aldrig blev lättare...
trots allt.

Och jag sa aldrig något vettigt, jag gav dig inget bra svar.
Jag sa bara okej.
Sen tog luften slut – igen.

 

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-16 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan