Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Byn stämmer upp till fest tillsammans spelar man bäst


Trummans makt

Trummilumm rummidum

jag spelar där jag får rum

ratt a tatt  fnatt i natt

Bamta bam ge mig ett lamm

Bopp bopp a topp topp

Jag fyndigt slår på trummans kropp

 

alla takter jag kan spel

Hej du häng på med din fela

jag är ett trummande rött troll

jag får alla att glömma gammalt groll

 

ramla runt i trummans takt

alla blir glada när vi barnen lagt

snurra runt och sjung med

titta där dansar våran smed


Till slut när trumman tystnar

Vi sjunger en sång

Stjärnorna på himlen lystnar

en sista visa så lång

 

Vi tilllsammans tar i och trummor 

i takt och ton

för imorgon kryper närmre

med dimma över mon

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ett rött troll
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-16 17:43



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Cymbalåtrå !
2019-01-19

    Peter den där
Hmm så bra ,känns som luft under vingarna.
2019-01-16

  S~A •••
Älskar din trumma
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ett rött troll
Ett rött troll