Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


20161218 kl 05:55


intill sista andetaget



så många avsked
en av de älskade saknas
saknaden vibrerar i rummet
säg inte bara ett djur
det är den villkorslösa kärleken
aldrig är livet så i nuet
som vid avskedet
nuet fångas i sista andetaget
vi dör och dör medan vi lever
återuppstår på nytt
till livet och skrattet
trött nu
vill bo där stjärnor blommar vid mina fötter
där godheten bor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-01-16 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP