Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hybrid


Om jag dricker grönskan
Och du sväljer tid
Faller fritt som önskan
Med glaciärerna på glid

Lämnar vad vi båda visste
Allt som nyss var här och sant
Det vi hade eller miste
Lika borta som bekant

I varje stund som skulle födas
Ur varje ögonblick som nås
Väntar liv i det som dödats
Biosfär i symbios

Stiger alltet upptill randen
Rinner över som i flod
Lyfter dagrarna ur branden
Svävar stenen där vi stod

Vänder vågorna mot hällen
Snöar Afrodites skum
Landar lågorna om kvällen
Nimis, Nimis, nuets rum




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-16 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP