Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagsnyhet


Ett svar


låsning fick lösning
respons i bemötande
avgjorde frågan




Bunden vers (Haiku) av majola VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-16 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP