Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att uppleva saker som engång varit förlorade


Ibland, men bara ibland.



Ibland när musiken
var tyst
kunde jag höra trummans
ekande sång

Ibland när mitt hjärta
var kallt
kunde jag se dig
i morgonens ljus

Ibland när tiden
var förbi
kunde jag minnas
vårat eviga liv ihop




Fri vers (Fri form) av Pater Filius
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-16 19:07



Bookmark and Share


  PinkFlamingoWhite
Jag gillar rytmen i den
2019-01-16

  juliaparkas17
Fin dikt!
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Pater Filius
Pater Filius