Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv som längtar kläs i ord




poesin är som livslängtan
livet som längtar
efter sin klädnad
i ord

alldeles oavsett
och ovärderat
ocensurerat
vilken slags liv

bara att det hände
bara att det blev levt
av någon
som bär det inom sig

för sanningen gör ingen skillnad
och poesin ger även de skyggaste
naknaste livserfarenheterna
rätten att få klä sig och komma fram







Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-16 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP