Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nu som då som alltid


seglar på ett vrak

Jag seglar på ett vrak
Jag uppnår bedövande vågor
Masten är felfritt bruten
Min röst är uppenbart av

Natt som dag driver min båt
Jag bedriver ett kravmärkt liv
Överlevnad! hastigheten växlar
Men alltid framåt, framåt, ännu ett kliv...

Avskalad står jag framför dig
Vetskapen sänker mitt skepp
Övergiven på havet
Darrar jag nu med min läpp…

Skriv så jag brinner!
Klarvaken dvala
överdriv minnet
av lekar så fatala...






Fri vers av Valkyrialady
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-16 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyrialady
Valkyrialady