Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som inte får hända




det finns oskrivet liv
det finns
det som inte får hända
det finns
det som tvingas undan
det som utvisas
och inte får vara med
bland de levande
i livssalongerna

det finns oskrivet liv

som går vidare
genom generationerna
som vägrar sluta värka
som anbefaller sig
sin rättmätiga plats
att få visa och få säga
hur det den gången
ritades förbjudna mönster
i en levande människa






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-16 21:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så det skär
2019-06-10

  Lars Hedlin
Starkt
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP