Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TILL SYNES PARADOXALT

DET FINNS NÅGOT PARADOXALT I
ATT NEDERLAG VÄNDES TILL SEGER
NÅT FUNDAMENTALT OCH BASALT I
ATT JAG DETTA HOPPET NU ÄGER
EN ANNAN GRUND KAN INGEN LÄGGA
ÄN DEN SOM PÅ GOLGATA LADES
DEN KAN MIG TILL LOVPRISNING EGGA
TY JAG SLIPPER HAMNA I HADES

 

LARZ GUSTAFSSON 16/1 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2019-01-16 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP