Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Augustiterrass


Resonanser...


I bruset
av en tappad våg
som gråter
bryter sig in
disharmonier
förtecken och fragment
möten
där viskningar flyr
mejslas
när solen glider
genom den bortre kanten
sällsynt gul
genom havet
ljudet som rör sig
långt ifrån
där Hesperus
sträcker
himmel mot natt
ljusets harpa
vibrerar
klättrar
på månskenskullen
långsamt
över mullen
Vernazzas cypresser
allting står ensamt
i hjärtat av världen
genomborrat av
en sen stråle
vilset solljus
och plötsligt är det kväll...




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-16 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så otroligt vackert!
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP