Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad?

Vad är det nu då
För tror du inte att jag känner igen den där blicken
och minen när jag väl få syn på den
Så vad har jag nu sagt eller gjort för något dumt

Ingenting
Utan jag står bara här och beundrar dig då jag
älskar dig så otroligt mycket

Okej, tack så mycket tror jag eller jag älskar dig med
:-)

Ken Cassel
17/1-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-17 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel