Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FastnaIEnKamp

Hur kan man leva för dagen,
när man har en oro
som tar över den?

Hur kan man känna lugn,
när man är rädd för dem
kommande andetagen?

Hur kan man känna lycka,
när ens hjärta tar sig fram
på krycka?

Säg mig,
Hur tar man sig igenom den
ena dagen,
med rädslan för dem andra
som kommer efter sen?

Ps. Genom att inte fastna i en kamp,
mellan frågorna och svaren.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-17 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi