Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolla vilken läcker tjej

Det börjar att snurra då mina vänner ser att mitt hår
börjar att burra upp sig när det reser på sig
För titta där
Kolla vilken läcker tjej
Henne vill jag ha
Måste bara få
Så om jag ler vackert emot henne kanske jag
gör henne glad
Till och med gör hennes dag
Så pass glad att jag får bjuda henne på en strut
såhär i sommarvärmen
Bjuda på en frasig vaniljstrut med strössel och choklad
För om hon då tar emot min gåva kommer jag bara
att må bra, då jag hoppas jag är någon som hon vill ha

Det börjar att snurra när håret på mig börjar att burra
Krulla upp sig
För kolla där
Vilken läcker tjej...

Ken Cassel
17/1-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-17 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel