Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Kär Lek och En Lång Historia

 

De lekte en stund

med livet 

och med varandra. 

 

Hon, lärde sig en läxa.

Han, får tala för sig själv.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-17 07:15



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Tre meningar med stort innehåll som många har erfarenhet av
2019-01-29

    ej medlem längre
Med rätt person blir kärlek lek och smek som lockar till mer. Hoppas Du söker vidare.
2019-01-22

    ej medlem längre
Den farliga leken, den allvarsamma leken, den underbara leken.. så mycket att vinna, men också att riskera.. I få rader fångar du dilemmat starkt och övertygande..
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP