Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minter

jag vill inte prata om vi inte valt att se

salarnas elektriska sjudande hjärnor

världens elakaste regler med störningar

varje gång blicken möts på nåt sätt

sig själv i huvudet blir en annan

och någon gång tappar vi kontakten

omringade av bilder från vårt förflutna

krossade glaset och tomhet i sin hand

tankar är tankar och det lever vi för

men den ständigt hungriga leendens

besatthetens

ingen
leder
någon

del 2

jag var inte riktigt säker på något
jag vet aldrig helt om vi syns någonstans






Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-12 21:23



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag tror inte nån annan än the force finns. bra text. bra fundringar.
2020-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams