Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten eftermiddaglig fundering i januari 2013 kring tillståndet hos saker och ting som kan skapa någonting underbart av nästan ingenting ... - känns lika relevant nu i januari 2019 ...


En dans på rosor ...

... livet allt som oftast kan vara ...

Taggigt och  fördjävligt

... när allt känns tungt och  fel
och det är som om något saknas
för att man ska kunna känna sig hel

Men när allt känns rätt
och man är så där alldeles innerligt kär
blir allt så lätt
att
Kronbladen dansstegen bär
oss fram i kärlekens namn
och får oss att kunna
känna och avnjuta
allt det där underbara

som en dans på rosor
också kan och så ock borde få vara ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-17 08:06



Bookmark and Share


  Livet1 VIP
<3
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP