Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synsning

det är mina utgrävningar
döda grävlingar! saknade kärringar
lägg dig ner, kärlek.
du är söt. och du måste
mata mig. huvudens ting
utmattad av ett sorts upprepning
allt som händer här omkring
i din nysning
i din närhet viskar minnets skrot spring
i min sista rim
barfota mot det kalla golvet
lämnad nyss,. snyftning




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-22 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams