Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://sv.wikipedia.org/wiki/John_Alexander_Dowie


VILKET FOSTERLAND ÄR NUMMER ETT?

vilket fosterland är nummer ett

om du kallar dig för kristen?

om du svarar sverige finns det risk

att du blivit ljum och gisten

slagit tältpluggarna ned för långt

uti blodbesudlad jord

här i tiden blir det allt mer trångt

om man står för Herrens Ord

känner man sig hemma här på jord

är det nåt som inte stämmer

då behöver något rensas bort

allt som skymmer och som skämmer

är du pilgrim är du främling här

inte sverigedemokrat

det är inte tid nu att utropa

någon Zion City-stat *)

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/1 2019

 

*) John Alexander Dowie hette en förkunnare i USA, som ville skapa en kristen stad. Den fick namnet Zion City. Själv spårade han ur och trodde att han var profeten Elia reinkarnerad.

Och vad är KD och Kristna Värdepartiet, om inte moderna varianter av dessa irrfärder?

INGET politiskt parti - eller att rösta - är ett alternativ för en kristen.

Vi ska alla stå till svars inför Honom som rättvist dömer. Hur har vi förvaltat vårt pund? Plottrade vi bort oss i skuggboxning och spegelfäkerti som exempelvis politisk verksamhet?

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2019-01-17 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP