Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄBBELKLUBBEN

blanda inte in mig i käbblet

jag har ställt mig här utanför

och här trivs jag så gott med Jesus

så här stannar jag tills jag dör

eller till dess Han hämtar skaran

som Han köpt med Sitt Eget blod

då ska vi fara bort från faran

till en himmel så ljus och god

 

där finns inget politiskt dravel

inte en enda vallokal

inga slipade demagoger

inga långa och trista tal

man ser inte en valaffisch där

ingen kastar en enda paj

jag ser fram emot avfärdsdagen

mer än jag längtar efter maj

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/1 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2019-01-17 08:40



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Utsökta rim Tänkvärd text!
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP