Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD ÄR INTE SVERIGEDEMOKRAT

Gud är inte sverigedemokrat

Han är heller inte moderat

inte sosse, vänster eller grön

Därtill är Han allt för god och skön

Han besudlar ej Sin helighet

med er äckliga, bisarra smet

 

Gud har aldrig varit kommunist

eller liberal slash folkpartist

Han är apolitisk, avskild från

politikens strunt och helgerån

Tack och lov för frizonen där jag

slipper höra tjat om vår riksdag!

 

LARZ GUSTAFSSON 17/1 209

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2019-01-17 10:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är sant.
Men Guds rike består av rättfärdighet, frid och glädje i den Helige Ande.
Tack för din kommentar!!

2019-01-17

    ej medlem längre
Det politiska etablissemanget är en cirkus och ett rävspel utan like!
2019-01-17

  Lottie Ålhed VIP
Frizon behöver alla ha tror ja Utmärkt rimmat
2019-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Politik är trist.
Däremot kan jag förlora mig i studiet av olika ytterlighetsgrupper. I synnerhet på vänsterflygeln.
2019-01-17

  Kungskobran VIP
Tycka politik vara trist
tycka politik ingenting att ha tralla trallala.....
Povel Ramel travesti
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP