Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finland uppmanar britterna att snabbt registrera sig för invandringscentrum i Finland./BN


Britter i Finland måste till immigrationsmyndigheterna!



Regeringen i Helsingfors rekommenderade brittiska medborgare som bor i Finland att registrera så snart som möjligt till immigrationsmyndigheterna om den oro som allt högre över möjligheten att "oordnad", rapporterar Brex, DPA, enligt arabisk press.
Om Storbritannien lämnar EU utan en överenskommelse den 29 mars, kommer den brittiska bor i Finland anses vara medborgare i tredje land, sade inrikesdepartementet i Helsingfors i ett uttalande.

Finland vill skydda britterna från att leva, arbeta och studera i landet i framtiden.
I ett uttalande till nyhetsbyrån STT premiärminister Juha Sipilä krävde på onsdagen att alla brittiska medborgare som bor i Finland ska registrera sin vistelse och bostad bor till immigrationsmyndigheterna så snart som möjligt.
Huvudmålet är att alla 5000 britterna i Finland får fortsätta att leva i ett land där Brex som åtföljdes av EU.
Utländska medborgare måste registrera sig hos Finlands invandringsmyndigheter, oavsett var de kommer ifrån, om de tänker stanna längre än tre månader.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-17 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP