Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SprangSåFort

Är rädd för att bara vara,
att leva nu och här.
Rädd för att aldrig känna
kärleken innerligt brinna.
Rädd för allt mitt emellan det där,
eftersom att jag vet hur snabbt
allt kan försvinna.
Rädd att förlora,
satsar därmed inte på att vinna.
Rädd för rädslan,
eftersom den får tårarna att rinna.

Tävlings klockorna har börjat ringa.
Dags för mig och rädslan
att tävla i att springa.
(Båda satsar stort)

Ps. Rädslan kom inte ikapp eftersom
den inte hann ifatt, jag sprang så fort.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-17 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi