Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjens skog

Hur vacker är den gren
Som tyngd av isdoft droppar
Hur lugn och tyst
Står skogen stilla
Hur vilt flämtar vinterspår
Som ivrig jycke får
Jag fick en bild
Som fällde hjärtetår
På det jag inte såg
När i vinterskogen går
Han skickar till sin mor
På det han vet och tror
Att hon tycker mycket om
En liten gest
Ger kärlek mest





Fri vers av Sommarina VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-17 11:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint och i beröring!
2019-01-25

  Marita Ohlquist VIP
En berörande vinterbild som skänker värme i modershjärtat
2019-01-18

  Quasimodo
Fina bilder som orden skapar här, en tät och dämpad vinterkänsla där känslorna kurar i tillvaron.
2019-01-17

  ULJO
Så fint
2019-01-17

  Anya VIP
Gillar vinterbilderna du frammanar. Känner förtröstan i orden.
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP