Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är knapp...Eller hur tiden går runt!

Jag förstår inte hur en kvinna, som jag talade med alltid Sorterar sopor rätt?
Det är för mig en gåta.
Och gåtor är jag urusel på, likväl som rebusar!

Jag Sorterar inte alltid sopor Rätt.
Fastän jag vill.
Så blir det inte så.
Mitt inre protesterar med någon slags latmask...
"Du har inte tid!"

Det är bökigt då.
Men å andra sidan har jag en granne, som alltid sorterar rätt.
Och han har ändå ett jobb...
Hur får han det då, att gå runt? Tiden alltså?

Men så säger mitt stilla sinne;
Tiden går alltid runt.
Kanske att det upplevs som att tiden är knapp.
Men det är den knappast.
Inte för mig!
Den borde gå runt!




Bunden vers av Mim
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-17 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim