Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta ömmar och jag står upp för dem 100%

Känner mig oerhört kränkt av styrande
de behandlar mig som om jag vore ingenting
ändå ska de ha så mycket som går ur min lilla lön
jag har inget val de bara kör över och kräver
känner mig som en slav som tvingas arbeta
under snabbare tempo, känner deras piskrapp
som tur är älskar jag mitt arbete, hjälper äldre
sjuka svaga i olika åldrar och jag vet att jag behövs
jag gör allt jag kan för dem och lyssnar in deras röst
mitt hjärta ömmar och jag står upp för dem 100%
jag får så mycket kärlek tillbaks, massor av beröm
ibland får jag höra orden, jag älskar dig
då blir jag så varm i själen, då vet jag att jag
är på rätt plats i mitt liv, en livsviktig uppgift
mina medmänniskor behöver mig, jag behöver
även dem, vi behöver varandra helt enkelt
men våra styrande vill jag inte ha, de bara stjäl
de kan jag vara utan, de ger ingen glädje alls
tack alla fina vänliga goda trevliga omsorgsfulla
som jag träffar och tar hand om, ni är som änglar
tack för att ni berikar delar med er av godhets ord
även om lönen är låg, så är ni en stor vinning
ni gör mitt liv rikt och det går inte att köpa för pengar






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-17 14:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Huvudet på spiken."
2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP