Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

istället

 

jag hör en ton, den är enahanda

ena handen smekgnuggar den andra

intensivt envist hårdhänt

utan att ångesten lindras

men en ton uppstår, entonig

enahanda

intensiv envis högsta sopran spränger glasrutorna

skallar

äntligen

 

drömskärvorna knastrar under fötterna

gamarna kalasar på minnen av dig

av oss




Fri vers av cilax VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-01-17 15:13



Bookmark and Share


    mögel
lite cool sådär
2019-03-18

  Åsa Njunjes
”gamarna kalasar på minnen av dig
av oss” - träffar och berör. Påminner och väcker förseglade minnen som vill bli väckta.
2019-01-29

  objekt3
Det finns något här att utveckla sin skrivar talang på/med
2019-01-17

  alicja lappalainen VIP
..en mycket expressiv dikt.
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt