Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presentkortet



Rymdens arkitekt
skapar vår framtid
i Aniaras datorer
Kraften i energibubblorna
omvandlas till syre
Färden får tiden att stanna
Rättigheterna är förlagda
till minnet
i det rusande
skeppet
Alternativet dör i syrebrist




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2019-01-17 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP