Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla måste få leva

Herr Kråka undrade,kan inte vi få ett eget bord där vi kan äta i lugn och ro utan talgoxar och blåmesar
Dom hotar att stänga oss ute från alla fågelbord
Då får vi ingen mat alls
Vart ska vi då ta vägen
Vi måste också leva
Vår jord behöver oss alla så vi måste komma överens så vi alla överlever




Prosa av Feliaxel VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-17 17:00



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så sant
2019-01-21

  Anya VIP
Har inget eget fågelbord men har förstått att det är en hackordning.
Bra perspektiv.
2019-01-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänktvärt fågelperspektiv!
2019-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Stark och tankeväckande text som belyser hur det står till på många platser i världen!
Bra skrivet!
2019-01-18

  ULJO
Så sant. Även kråkorna måste leva. Vi människor måste tänka på det och inte stänga dem ute. Alla behövs.
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP