Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RELIEF

SOM OM EN LÅNG. MAGER SKUGGA
GAV SKARP RELIEF ÅT ORDEN
SKUGGAN HAR TILLHÖRT EN KROPP SOM
EJ LÄNGRE SES VANDRA PÅ JORDEN
EN SKUGGA FRÅN RIVNA KVARTEREN
OCH IFRÅN ROSLAGENS FAMN
BOHEMEN SOM BLEV KAVALJEREN -
ETT ÅRTAL, ETT DATUM, ETT NAMN

 

LARZ GUSTAFSSON 17/1 2019






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-01-17 19:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Skuggan av Jesus, Fritiof Andersson
underbart.
Gillar dikten
2019-01-18

  Elinor Sörensson VIP
Bra diktat Larz. Jag tycker mycket om den.
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP