Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbedjan

Kan du Gud ge mig en strimma av hopp
vågar jag tro, att solen inte längre förtörnat Dig
när regnet strilar ner från tak och väggar.

himlen som jag, lika mörk
med nattsvart sinne
bedjande en frisinnad bön
denna gråmulna dag, som
nu har fördunklat glädjen

Deo Graties Padre utropar jag
harmoniskt och hånfullt,
treklangen jublar.

©Bosse 17 januari 2019.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-17 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten