Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg min sorg och längtan i din blick


Vägen hem till helhet

I din blick blir jag
levande.
Skratten och gråten
sköjer över mig i
underströmmar.

Bortom tid och rum
möter jag kärleken i
DIG
där finns inga gränser
inga försvar.
De dömda är frigivna

Vandringen har varit
lång och oftast ensam

Stormar, isande vindar
mörka ensamma nätter,
har utvecklat mod, styrka
uthållighet

Insikterna har visat vägen

De har nått fram till
kärlekens källa

Äntligen hemma












Fri vers av WyS VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-17 21:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt :)
2019-01-25

    ej medlem längre
Fantastisk!
2019-01-21

  Quasimodo
Starkt och vackert i sitt uttryck här för vandringen genom livet där styrkan och värmen finns i kärlekens källa!
2019-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om livets vandring och att hitta hem till kärlekens källa!
2019-01-18

    ej medlem längre
Ljuvlig läsning
härliga, ärliga hem
kärlekens källa
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP