Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek utan kontroll.

Jag svär på heliga ting
Jag svär på allt som finns
Att denna gång är det inte tomma ord du hittar i mitt hus, hittar i mitt ljus.

Du är sången från mina barndomsben
När jag log
När jag dog, för att komma till liv.

Liv, liv, liv.

Ser drömmen likadan ut?
Ser vi framtiden som något ljuvt?
Är vi ärliga med det vi säger och gör för att vi, för att vi ska hitta in och ut.

Du är vanvettet från mina barndomsben
När jag log
När jag dog, för att komma till liv.

Liv, liv, liv.

Vad är vi?
Var är jag?
Vad är du?
Spelar det någon roll?

Vad vi är, vad vi blir, vad vi är, vad vi blir.

Vad är vi?
Vad är jag?
Vad är du?
Spelar det någon roll?

Nej.
Nej.
Nej.

Spelar det någon roll?

Nej.
Nej.
Nej.

Spelar det någon roll?

Nej.

Vad är vi?
Vad är jag?
Vad är du?

Det köttsliga, den eviga andan av kärlek utan kontroll
Det köttsliga, den eviga andan av kärlek utan krav
Det köttsliga, den eviga andan av kärlek utan kontroll.

Så, spelar det någon roll?

Nej.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av indieBella
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-17 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella