Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rus


Vittjas ljuset stöpt i gamman
Strålar stundens andetag
Tvingar alltet falla samman
I värkarna mot morgondag

Fyller lågan rymdappellen
Motar mörker svarta hål
Vild men varm är himlafällen
Ge mig mera än jag tål

Kasta skriken i ravinen
Låt ett snöskred blomma ut
Sök mitt spår i tidsmaskinen
Bakom början vid ett nyfött slut




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-01-17 22:31



Bookmark and Share


  ULJO
Gillar ditt sätt att skriva. Din rimskicklighet
2019-05-09

  ScandinavianDrifter
Fint (och skickligt) ned dubbla rim. Bra skrivet för övrigt, djupt och intelligent.
2019-03-20

    ej medlem längre
Påminner mig om poesi från den svenska litteraturens guldålder, som jag uppskattar högt, känslan och språket.
2019-01-25

  Mats Edin VIP
Gillar, särskilt slutstrofen
2019-01-25

  Lottie Ålhed VIP
Ett nyttfött slut är fint formulerat Hela texten känns nyskapande Applåd från mej.
2019-01-24

    ej medlem längre

Ömsint skrivet fint skildrat om om livets innersta väsen dess förväntan och inre längtan


2019-01-19

  HenrysDotter
Vilken underbar sammanflätning av ord,rytmiskt och vackert
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP