Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur svårt kan det vara?



Jag kan förlåta det mesta
men man måste
be mej
förlåta

Varför tycker så många män
att det är
så svårt?

Eller bryr man sej inte
han sej inte?

Du sårade mej
det kommer
lämna spår

Men jag är så enkel

en flaska vin
blommor

Se mej i ögonen
be mej förlåta

och mena det

Hur svårt kan det vara?








Övriga genrer av MissFluff
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-18 00:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det låter lätt men allra först måste stoltheten sväljas...
2019-01-18

    ej medlem längre
Svårt för det manliga egot att erkänna "I fucked up big time." Men det gör mycket så onödigt svårt..
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff