Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Portarna till ondskan står på vid gavel

Ilskan pyr över mycket som händer i landet
hur kan man bara utvisa människor som
sköter sig, och arbetar betalar skatt och följer
våra lagar regler, och visar respekt för dem?
hur kan man låta personer som inte bryr sig
om detta, få stanna och fortsätta sin kriminalitet
hur ofta hör man inte om våldtäkterna som
löper amok, och gärningspersonerna får ofta
inget straff, eller mycket lågt och också stanna kvar
detta är ju idag mycket omtalat, vad är det som pågår?
svenska lagar bespottas hatas, och styrande politiker
låter det fortgå, bryr sig inte ett skit över det här!
men jag ser hör förstår varför, men det kan jag inte
skriva ner, för då skulle jag bli påhoppad av pk isterna
detta är mycket allvarligt, så många får sina liv förstörda
och tro inte det kommer minska, det kommer öka på!
portarna till ondskan är öppnade, politiker har sett till
att de ska stå på vid gavel, Sverige är då på väg utför
det är illa ställt, jag vill inte tänka på framtiden
nu gäller det att skydda sig så gott det går
idag ska den lilla mannen ta över igen
han ger sig inte, men han är en av flera
som har vänt landet upp och ner
öppnat upp för andra krafter
som inte tillför, utan bara kräver
som sagt, det kommer att bli värre
mycket värre och det hör man fler och
fler och fler och fler och fler och fler säga
folk håller på att vakna upp ut sin mångåriga
törnrosasömn och inser hur allvarligt detta är!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-18 10:02



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
Regeringen förstör landet. Och det är helt enligt globalistkartellens plan.

Detta har hela tiden varit ett lögnaktigt spel.

Eller för att tala med Henrik Sundström (M), advokat och kandidat i EU-parlamentsvalet:
"i övrigt har de varit överens om att inte vara överens"
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP