Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekot

Tankarna är i en 90 graders tvätt

smärtan är genomträngande

Hon sätter nålarna så djupt

från huvud till tå så tårarna rinner

av smärtan eller insikten 

Rage against the mashine

över Run to the hills.

Å där ligger man.

 

I ett knäpptystrum hörs. Vinjetten till Ekot

Med väderprognos

Utanför stora snöflingor som sakta dalar ner

Två våningar upp är kontoret ännu belyst?

På markplan sitter namnet ännu kvar

med stora bokstäver? Va? Varför?

Du är på en annan kontinent idag. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-20 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP