Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondimma

Morgondimma
du glömskans
drottning

Vi lyssnar
till din
tysta röst

och hoppas
på att en
fin dag

åter kommer.




Fri vers (Fri form) av Pater Filius
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-18 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pater Filius
Pater Filius